Mindenkinek van vmi perverziója. Az enyém most ez. Van olyan, hogy csak úgy magában, hús nélkül eszem. A húgom általában kipiszkálja, apu se rajong érte, de én mindenkiét nagyon szívesen megeszem J Emlékeim szerint akkor készítettem először csak így, amikor a nővéremmel csináltunk mézes-chilis oldalast, és nem tudtunk, hogy mi legyen a köret, nem volt krumpli, volt helyette répa J Isteni lett! Mind kettő J!
Szóval a répát pucoljuk meg, a legegyszerűbb, ha fémszivacssal sikáljuk meg. Kb. hüvelykujj nagyságura vágjuk. Vegyünk elő egy hőálló tálat és csorgassunk kevés olíva olajat a tál aljára. Dobjuk bele a répát, picit sózzuk, borsozzuk, forgassuk össze. Fedjük le és 200fokos sütőben süsük majdnem készre. Ekkor vegyük ki, szórjuk meg egy kevés cukorral, még jobb hogy ha van otthon méz. Dobjunk még bele egy darab vajat, és tegyük vissza a sütőbe még pár percre, majd élvezzük az ízét, zamatát, az illatát, a színét, mindenét! J